НОВИ РАЧУНАРИ ЗА ПОЛИЦИЈСКУ СТАНИЦУ БЕЛИ ПОТОК

Месна заједница „Рипањ“ одлучила је да од сопствених прихода Полицијској станици „Бели поток“ донира два нова рачунара, с обзиром да запослени раде у неадекватним условима и без довољно техничких средстава за рад.

Рачунаре су уручили председник МЗ „Рипањ“, Драган Божилов и одборница ГО Вождовац Светлана Ковачевић, који су навели да ће се добра сарадња наставити и убудуће. У том циљу корак је већ учињен, с обзиром да ће Месна заједница део свог простора определити за једну канцеларију Полицијској станици „Бели поток“.

Командир Станице Милан Милетић, захвалио се представницима МЗ „Рипањ“ што су имали слуха и разумевања за њихове проблеме, који су наслеђени. „Захваљујући помоћи у новим рачунарима олакшаће се рад и побољшати ефикасност запослених у Полицијској станици „Бели поток“, која покрива чак 82 процента територије општине Вождовац. Ми ћемо се потрудити да Рипањ, поред ауто патроле има и најмање још једног позорника у свако доба дана, како би се сви грађани осећали што сигурније.“ – истакао је Милетић.

Поделите вест: