ОДРЖАН КРОС „КРОЗ СРБИЈУ“ У ОШ „ВОЈВОДА ПУТНИК“ У РИПЊУ

У организацији РТС-а одржан је Крос ученика у Основној школи „Војвода Путник“ у Рипњу, у коме су учешће узели ученици из свих делова Србије. Организатори Кроса настојали су да укључе што већи број ученика, како би код деце промовисали спорт, здрав начин живота и дружење кроз спортске активности.

У спортској манифестацији учествовали су ученици свих разреда, као и наставно особље које је истрчало ревијални круг, заједно са својим ђацима. Остварени резултати на Кросу представљају више него велики успех за ученике свих разреда. За остварене резултате у великој мери заслужна је и наставница физичког васпитања Славица Реџић, која је уложила много времена и труда да подстакне ученике да пруже што више од себе. Додатну мотивацију учесницима Кроса пружила је и Радмила Ђуровић најуспешнија полумаратонка у Србији.

Диркеторка Основне школе “Војвода Путник” Рада Ракочевић, захвалила се свим наставницима и учесницима који су учествовали у кросу и сама пружила пример ђацима своје школе узевши учешће у кросу. Након завршетка Кроса, најуспешнијима су уручене дипломе и честитке од наставника и другара из школе.

Поделите вест: