HUMANITARNA PRIREDBA “DECA VOŽDOVCA DECI KRALJEVA”

Gradska opština Voždovac i pravoslavni časopis za decu Srpske Patrijaršije “Svetosavsko zvonce” organizuju Humanitarnu priredbu “DECA VOŽDOVCA DECI KRALjEVA”, koja će se održati u sredu 5. januara 2011.god. u Centru za kulturu i sport “Šumice”, Ustanička 125 sa početkom u 17,00 časova.

U Programu će učestvovati: pesnik Dobrica Erić, glumac Ivan Vučković, Kamerni gudački orkestar “Lola”, Perkusionisti- udaraljke, Dečiji bend, plesni par, folklorna grupa KUD-a “Radost” iz Rakovica sela, pozorišna predstava Svetosavskog zvonca, Muzička škola “Mokranjac” iz Kraljeva, Muzička škola “Petar Konjović” sa Voždovca, mađioničar i drugi poznati umetnici od kojih očekujemo potvrdu učešća.

Ova humanitarna akcija ima za cilj da se prikupe sredstva koja će se upotrebiti za obnovu škole u selu Mrsać, pored Kraljeva. U razornom zemljotresu 3. novembra o.g. škola je veoma oštećena, pa se nastava za 47 učenika od prvog do četvrtog razreda trenutno odvija u dve prostorije mesne zajednice u dve smene.

Tom prilikom će biti izloženi i najbolji radovi učenika osnovnih i srednjih škola sa naše opštine. Izložba će biti prodajna, a od posetioca priredbe se očekuje da otkupe radove.

Pozivamo roditelje i decu, kao i privrednike sa Voždovca da dođu i kupovinom dečijih radova po simboličnim cenama pokažu solidarnost deci koja su ostala bez svoje škole.

Sredstva se mogu uplatiti na: Humanitarni fond Gradske opštine Voždovac: 840-1569740-64

Prikazujemo vam samo deo dečijih radova koji će biti izloženi na Humanitarnoj priredbi:

Поделите вест: