NA VOZDOVCU AKCIJA “PREDSEDNIK NA TERENU”

060308_vOpština Voždovac  pokrenula je akciju ”Predsednik na terenu”,  koja podrazumeva svakodnevni obilazak voždovačkih naselja i susrete predsednika opštine Gorana Lukačevića sa građanima.

Akcija je otpočela  01. marta o. g., a tokom aktivnosti  koje će trajati u martu i aprilu mesecu predviđeno je da svakog dana u naredna dva meseca predsednik Opštine sa svojim saradnicima bude direktno na terenu, gde će građani biti u prilici da u neposrednom kontaktu  rukovodstvu Opštine ukažu na probleme svog naselja za čije su rešavanje najviše zainteresovani. Kako je uređenje javnih površina veoma bitan segment poboljšanja kvaliteta života naših sugrađana,  cilj je da se u narednih dva meseca u najkraćem mogućem roku ( već narednog dana ) otpočne sa realizacijom  određenih mini-projekata, koji se tiču komunalnog uređenja pojedinih  lokacija.

Tokom  marta meseca planirano je da se obiđu naselja Medaković, Banjica, Kumodraž, Dušanovac, Mitrovo brdo, Šumice, Gornji Voždovac, Braće Jerković, Donji Voždovac, Beli Potok, Zuce, Jajinci i  Rakovica selo.

U okviru akcije ”Predsednik na terenu” , predsednik je do sada obišao naselja Medaković, Banjicu, uređenje zelenih površina i dečjeg igrališta u Kumodraškoj-Kraljevačkoj-Vitanovačkoj ulici, neke od ulaza koji su renovirani u okviru akcije opštine Voždovac ”Naš ulaz, naše predsoblje”, takođe će se promovisati prvi uređeni dečiji parkovi, Zavodu za cerebralnu paralizu biće predati ključevi kombija za prevoz obolelih mališana, svečano će biti puštena u rad  dva voždovačka uslužna centra, izgradiće  se trotoari duž Avalskog druma i sl.

Поделите вест: